Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)519g576kcal112.7g0g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 31g219kcal0.1g0g24.7g0g
Sipulikuutiot rainbow130g13kcal1.9g1.9g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g10g9kcal0.6g1.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)260g104kcal2.9g18.7g1.3g3.6g
Punaviini 195g137kcal0.6g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.5g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2289kcal243g74.2g82.6g12.8g
Valittu annoskoko1250g1145kcal121.5g37.1g41.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna625g572kcal60.8g18.6g20.7g3.2g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351