Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g480g115kcal5.8g16.3g1g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g30kcal0.9g0.7g2.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g10g15kcal0.9g3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1133kcal106.8g43.8g55g22g
Valittu annoskoko1250g567kcal53.4g21.9g27.5g11g
Annoskoko puolitettuna625g283kcal26.7g11g13.8g5.5g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732