Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi332g1495kcal21.6g199.3g69.8g10.3g
Voi, 1 tl, 5 g69g505kcal0.7g0.7g55.4g0g
Mascarpone (250g)346g1807kcal15.6g15.6g186.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl277g941kcal5.5g8.3g96.9g0g
Baileys, Irish Cream, Original138g485kcal4.4g27.7g21.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g25g81kcal1.9g13.5g1.7g0.6g
Liivate 62g217kcal53.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11062kcal206g530.2g865g21.8g
Valittu annoskoko1250g5531kcal103g265.1g432.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g2766kcal51.5g132.6g216.3g5.5g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242