Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka304g759kcal33.4g48.6g48.6g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g243g345kcal30.4g0.7g25g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Etikkapunajuuri 101g36kcal1g6.8g0.2g1.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g243g802kcal4.9g6.1g85g0g
Ranskankerma, Milbona202g589kcal4.7g6.1g60.7g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Sinappi 32g43kcal1.4g4.6g1.9g0.6g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5276kcal155.4g172g443.4g8.8g
Valittu annoskoko1250g2638kcal77.7g86g221.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g1319kcal38.9g43g110.9g2.2g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388