Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%749g1041kcal142.3g0g52.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 206g286kcal25.7g0.6g20.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2788kcal340.8g22.4g148g8g
Valittu annoskoko1250g1394kcal170.4g11.2g74g4g
Annoskoko puolitettuna625g697kcal85.2g5.6g37g2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684