Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali292g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.5g0g21.9g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g33kcal0g0g3.6g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g182g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Siirappi, tumma36g117kcal0g27g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 364g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1262kcal94.2g92.8g54.2g19.2g
Valittu annoskoko1250g631kcal47.1g46.4g27.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna625g316kcal23.6g23.2g13.6g4.8g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067