Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g683g512kcal13g109.3g1.4g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g137g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g307g700kcal36.9g8g58.4g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g14g34kcal0.4g6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2628kcal104.8g273.2g122.2g24.2g
Valittu annoskoko1250g1314kcal52.4g136.6g61.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g657kcal26.2g68.3g30.6g6.1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219