Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g670g2759kcal32.1g32.1g277.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 558g1842kcal11.2g16.7g195.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g41kcal2.1g1.2g2.4g3.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 11g45kcal0.3g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9375kcal91.4g121.6g951.2g6.8g
Valittu annoskoko1250g4688kcal45.7g60.8g475.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna625g2344kcal22.9g30.4g237.8g1.7g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328