Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1118g1856kcal186.7g0.1g123g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g119g519kcal6.5g5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4779kcal388.6g14.6g351.2g0.6g
Valittu annoskoko1250g2390kcal194.3g7.3g175.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna625g1195kcal97.2g3.7g87.8g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397