Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha326g541kcal61.9g0g32.6g0g
Kaali, valkokaali652g138kcal7.8g22.2g1.3g13.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ohrasuurimo 33g105kcal2.7g20.6g0.7g2.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 33g288kcal0g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2263kcal148.8g109g135.2g41.6g
Valittu annoskoko1250g1132kcal74.4g54.5g67.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna625g566kcal37.2g27.3g33.8g10.4g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423