Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi232g1667kcal2.3g2.3g185.2g0g
Sokeri 301g1222kcal0g300.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 255g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g463g2690kcal101.4g44g234.3g48.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11882kcal271g695.4g891.2g96.2g
Valittu annoskoko1250g5941kcal135.5g347.7g445.6g48.1g
Annoskoko puolitettuna625g2971kcal67.8g173.9g222.8g24.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606