Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 425g77kcal2.4g10.6g1.7g3g
Herkkusieni 238g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus119g417kcal16.7g0.6g38.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g217kcal0.3g0.3g23.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 306g1011kcal6.1g9.2g107.1g0g
Basilika, tuore4.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 94g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta34g155kcal13.6g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4099kcal111.8g43.8g384g13.6g
Valittu annoskoko1250g2050kcal55.9g21.9g192g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g1025kcal28g11g96g3.4g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651