Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 833g2671kcal223.1g0g199.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g60g191kcal18.2g32.7g0.6g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g179g304kcal3.6g2.9g30.7g1.1g
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Korppujauho 60g218kcal6.2g44.6g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7107kcal532g161.2g487.2g8.6g
Valittu annoskoko1250g3553kcal266g80.6g243.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna625g1777kcal133g40.3g121.8g2.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658