Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 248g1795kcal2.9g1g201.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 268g921kcal27.3g187.8g3.2g9.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 231g290kcal25.4g0.6g20.8g0g
Sokeri 140g569kcal0g140.1g0g0g
Banaani, kuorittu 330g287kcal3.5g60.4g1.3g5.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g17g51kcal1.8g9.9g1.2g4.6g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7885kcal123.6g812g455.4g40g
Valittu annoskoko1250g3943kcal61.8g406g227.7g20g
Annoskoko puolitettuna625g1971kcal30.9g203g113.9g10g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700