Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g899g989kcal206.7g0g18.9g0g
Voi 163g1185kcal1.9g0.7g132.8g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g74g288kcal24.3g0g20.9g0g
Korppujauho 82g299kcal8.6g61.2g0.8g4.3g
Persilja 33g8.9kcal0.5g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5540kcal484g124.6g347g13.8g
Valittu annoskoko1250g2770kcal242g62.3g173.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g1385kcal121g31.2g86.8g3.5g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480