Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 182g138kcal3.4g28.2g0.4g1.8g
Porkkana 318g104kcal2g17.7g0.6g8.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g182g36kcal2.2g5.8g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g114g318kcal21.6g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1194kcal58.4g103.4g53.2g23.8g
Valittu annoskoko1250g597kcal29.2g51.7g26.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g299kcal14.6g25.9g13.3g6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529