Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 304g73kcal5.5g6.7g0.9g7g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g101g253kcal14.2g3.4g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 760g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen51g17kcal1.7g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g812kcal48.8g43.6g45g15.6g
Valittu annoskoko1250g406kcal24.4g21.8g22.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g203kcal12.2g10.9g11.3g3.9g
Arvot/100g100g33kcal2g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607