Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g232g371kcal41.7g7.9g19.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 29g256kcal0g0g29g0g
Purjosipuli 232g53kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Inkivääri, tuore, silputtu23g19kcal0.4g4.1g0.2g0.5g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g51g158kcal4.3g29.6g2.5g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g232g123kcal13.2g12.3g2.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g348g49kcal6.6g1.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2136kcal145.2g138.6g112.4g11.6g
Valittu annoskoko1250g1068kcal72.6g69.3g56.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g534kcal36.3g34.7g28.1g2.9g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171