Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha318g528kcal60.4g0g31.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g159g45kcal1g9.5g0.3g4g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g334g184kcal5g21.7g8.3g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g159g32kcal1g6g0.5g2.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g159g270kcal4g9.5g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2138kcal143.8g97.2g129.6g13.8g
Valittu annoskoko1250g1069kcal71.9g48.6g64.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g535kcal36g24.3g32.4g3.5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348