Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 299g242kcal4.7g50.3g0.1g9g
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Sitruuna kuorittu 6.6g2.7kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8g17kcal1.1g1.7g0.7g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g199g239kcal41.8g0g8g0g
Vesi465g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss66g35kcal3.8g3.5g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1236kcal107.8g145.8g19g29.2g
Valittu annoskoko1250g618kcal53.9g72.9g9.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g309kcal27g36.5g4.8g7.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491