Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 192g1184kcal46.3g12.7g103.8g13.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl110g374kcal15.4g61.5g7.4g12.1g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.8g2.6g7.7g
Rypsiöljy 82g729kcal0g0g82.4g0g
Vehnälese 28g63kcal3.7g4.2g1.2g10.3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 275g123kcal0.8g27.5g0.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g110g391kcal0.3g97.8g0.9g5.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 41g152kcal7.6g4.5g8.9g12.5g
Hunaja 82g272kcal0.4g66.6g0g0g
Siirappi, tumma110g352kcal0.1g81.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8788kcal194g1019.8g415g123g
Valittu annoskoko1250g4394kcal97g509.9g207.5g61.5g
Annoskoko puolitettuna625g2197kcal48.5g255g103.8g30.8g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500