Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g11g61kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Bataatti, kuorittu 486g394kcal7.6g81.8g0.2g14.6g
Lanttu 464g134kcal4.6g21.3g1.4g8.3g
Purjosipuli 102g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g119kcal8.1g0g9.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1553kcal49.2g227g36.6g55g
Valittu annoskoko1250g776kcal24.6g113.5g18.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna625g388kcal12.3g56.8g9.2g13.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951