Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g136g792kcal29.9g27.1g69g0g
Leseseos (3 viljan)40g101kcal6.6g13.5g2.4g11.9g
Voi 57g412kcal0.7g0.2g46.2g0g
Valkuainen (100g)45g19kcal4.5g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 454g887kcal84.9g0g61.3g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g170g477kcal4.3g6g47.7g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper80g231kcal20.7g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6261kcal336.8g107.6g513g28.2g
Valittu annoskoko1250g3130kcal168.4g53.8g256.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g1565kcal84.2g26.9g128.3g7.1g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179