Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g283g215kcal45.3g4g2g1.1g
Tomaattimurska 283g83kcal1.6g15g0.6g5.4g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 566g601kcal22.6g109.7g5g9.8g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.1g0.2g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Rypsiöljy 20g175kcal0g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2315kcal144.2g281.6g59.6g37.8g
Valittu annoskoko1250g1158kcal72.1g140.8g29.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna625g579kcal36.1g70.4g14.9g9.5g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240