Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g404g970kcal35.6g189.9g7.3g48.5g
Ketsuppi 108g98kcal1.3g20.7g0.4g1.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)296g533kcal68.2g0g23.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g135g525kcal32.3g1.3g43.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro27g8.3kcal0.6g1.1g0.1g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.9g3.4g0.1g0g
Katkarapu 269g184kcal38.9g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4675kcal355.6g432.8g155.4g101.4g
Valittu annoskoko1250g2338kcal177.8g216.4g77.7g50.7g
Annoskoko puolitettuna625g1169kcal88.9g108.2g38.9g25.4g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424