Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g652g130kcal8.5g19.5g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g61g197kcal30.5g18.3g0.3g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 81g269kcal1.6g2.4g28.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g49g137kcal9.3g0g10.7g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)81g318kcal23.6g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2530kcal157.6g114.2g158.2g17.4g
Valittu annoskoko1250g1265kcal78.8g57.1g79.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g633kcal39.4g28.6g39.6g4.4g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458