Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Pennepasta, Gallo324g1085kcal40.5g218.7g4.9g19.4g
Herkkusieni 270g43kcal5.7g0.8g0.9g4g
Oregano, kuivattu 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisliemi laimennettu 297g28kcal0.9g1.2g2.1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton97g68kcal9.2g3.9g1.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g216g30kcal4.1g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3034kcal121g451.8g80.4g47.4g
Valittu annoskoko1250g1517kcal60.5g225.9g40.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna625g759kcal30.3g113g20.1g11.9g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605