Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK178g285kcal37.4g0.5g160.2g0g
Sipuli 209g63kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g11g10kcal0.6g1.8g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g262g911kcal32.7g188.2g3.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g191kcal0.3g0.3g20.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g157g707kcal22g0.8g69.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen367g121kcal12.1g18g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 3.1g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4832kcal223.2g489.8g508.4g11.8g
Valittu annoskoko1250g2416kcal111.6g244.9g254.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g1208kcal55.8g122.5g127.1g3g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146