Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)123g104kcal1.2g4.3g8.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g429g73kcal6.9g9.4g0.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl613g184kcal28.2g11.6g1.8g9.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g110kcal0g0g12.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g992kcal75.4g59g47.4g22g
Valittu annoskoko1250g496kcal37.7g29.5g23.7g11g
Annoskoko puolitettuna625g248kcal18.9g14.8g11.9g5.5g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207