Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g44g169kcal0.4g40.9g0.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g27g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g222g222kcal31.1g3.8g9.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.4g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)444g378kcal4.4g15.6g31.1g0g
Sieni tatti, hapero 444g123kcal8.1g12.9g2.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1917kcal89.8g153.8g97g18.8g
Valittu annoskoko1250g959kcal44.9g76.9g48.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g479kcal22.5g38.5g24.3g4.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234