Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g461g277kcal6.9g60g0.5g4.2g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Naudanpaisti 369g409kcal79.9g0g9.6g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 277g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.6g7.8kcal0.4g1.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1738kcal179.2g136.4g51.2g12.6g
Valittu annoskoko1250g869kcal89.6g68.2g25.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g435kcal44.8g34.1g12.8g3.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393