Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 389g555kcal48.6g1.2g39.9g0g
Kuohukerma236g802kcal4.7g7.1g82.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 35g138kcal0.8g0.8g14.9g0g
Paprika punainen 118g35kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Tonnikala öljyssä 354g671kcal95.9g0g31.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g118g24kcal0.7g4.5g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4450kcal303.6g37.8g340g7.8g
Valittu annoskoko1250g2225kcal151.8g18.9g170g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g1112kcal75.9g9.5g85g2g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005