Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 322g113kcal14.9g6.3g1g8g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas40g113kcal7.6g0g8.8g0g
Vesi804g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Valkosipuli 6.4g7kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g621kcal48.6g22.2g32g18.4g
Valittu annoskoko1250g311kcal24.3g11.1g16g9.2g
Annoskoko puolitettuna625g155kcal12.2g5.6g8g4.6g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264