Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g327g884kcal52.4g0g75.3g0g
Lohifilee 841g1644kcal157.3g0g113.6g0g
Timjami 1.9g5.3kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g9g12kcal0.3g2g0.6g1.3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 56g15kcal1.8g0.6g0.4g0.9g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5134kcal424.4g7.8g380.2g6.8g
Valittu annoskoko1250g2567kcal212.2g3.9g190.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna625g1284kcal106.1g2g95.1g1.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391