Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile714g950kcal135.7g5g42.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g375g1050kcal67.5g1.9g86.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g161g450kcal30.5g0g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4900kcal467.4g13.8g329.2g0g
Valittu annoskoko1250g2450kcal233.7g6.9g164.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g1225kcal116.9g3.5g82.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731