Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%805g2334kcal249.5g12.9g136.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g376g158kcal36.8g1.5g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g43g258kcal9g2.8g23.2g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5592kcal593.4g54.6g320.8g0.2g
Valittu annoskoko1250g2796kcal296.7g27.3g160.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g1398kcal148.4g13.7g80.2g0.1g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871