Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 135g527kcal2.9g3g56.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g34g21kcal4.7g1g20.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kirjolohi meri, filee 676g1117kcal113.2g0g74.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 146g483kcal2.9g4.4g51.2g0g
Kananmuna omega113g146kcal14.8g0.3g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Soijajauho rasvainen 17g79kcal5.8g4g4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4814kcal291.6g36.4g432.2g7.6g
Valittu annoskoko1250g2407kcal145.8g18.2g216.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g1204kcal72.9g9.1g108.1g1.9g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653