Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha717g1191kcal136.3g0g71.7g0g
Sipuli 82g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 205g132kcal6.6g9.9g7.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g31g82kcal2.6g15.7g0.3g4.1g
Chili paprika punainen21g8.2kcal0.4g1.8g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)41g82kcal0g19.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 154g193kcal16.9g0.4g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3424kcal327.6g102.8g186.6g11g
Valittu annoskoko1250g1712kcal163.8g51.4g93.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g856kcal81.9g25.7g46.7g2.8g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905