Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 147g484kcal14.8g85.2g5.1g16.9g
Rusina 46g134kcal1.3g27.6g0.2g4.5g
Aprikoosi, kuivattu 37g81kcal1.9g15.9g0.1g2.7g
Auringonkukansiemen 37g218kcal8.4g4.6g18.2g2.2g
Mantelilastu (A la meira)28g165kcal6.6g1.8g14.9g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g18g65kcal0.1g16.3g0.1g0.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g18g53kcal0.6g12.5g0g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 918g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2414kcal67.6g330.8g77.4g57.4g
Valittu annoskoko1250g1207kcal33.8g165.4g38.7g28.7g
Annoskoko puolitettuna625g604kcal16.9g82.7g19.4g14.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997