Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g347g434kcal72.9g0g15.6g0g
Pekoni (Dulano)81g207kcal14.6g2.6g15.4g0g
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.6g0g
Porkkana 87g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Palsternakka 232g147kcal1.2g27.3g0.9g10.4g
Selleri, annos 50g87g12kcal0.9g2.6g0g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi289g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1933kcal183g85.6g88g29.2g
Valittu annoskoko1250g966kcal91.5g42.8g44g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g483kcal45.8g21.4g22g7.3g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067