Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 205g704kcal20.9g143.7g2.5g7.2g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.4g34kcal0g8.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g346kcal0.5g0.5g37.9g0g
Maito, Kevyt158g73kcal5.1g7.6g2.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl174g226kcal22.8g0.5g14.4g0g
Sokeri 134g545kcal0g134.1g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g32g120kcal0.1g29.1g0.4g0g
Korppujauho 7.4g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g474g161kcal0.9g33.6g1.4g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4507kcal103.2g733.8g118.2g32.4g
Valittu annoskoko1250g2254kcal51.6g366.9g59.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g1127kcal25.8g183.5g29.6g8.1g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068