Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 264g873kcal5.3g7.9g92.5g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g171g669kcal3.4g4.3g72g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton614g651kcal104.4g3.1g24.6g0.6g
Paprika, punainen171g44kcal1.5g7.9g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4887kcal229.8g46.6g426g8g
Valittu annoskoko1250g2444kcal114.9g23.3g213g4g
Annoskoko puolitettuna625g1222kcal57.5g11.7g106.5g2g
Arvot/100g100g196kcal9.2g1.9g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271152