Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore139g14kcal1.5g1.1g0.3g1.4g
Kirsikkatomaatti, 50g148g30kcal0.9g5.6g0.4g0g
Kurkku 111g12kcal0.6g1.6g0.1g0.8g
Sipuli 102g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)213g383kcal49g0g17g0g
Kananmuna, keitetty 306g436kcal38.2g0.9g31.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g232g579kcal41.7g3.5g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2969kcal266.4g35.2g186.6g7.8g
Valittu annoskoko1250g1484kcal133.2g17.6g93.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g742kcal66.6g8.8g46.7g2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804