Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 489g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 142g26kcal0.8g3.5g0.6g1g
Porkkana 166g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Palsternakka 54g34kcal0.3g6.3g0.2g2.4g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.8g1.6g0.2g2.1g
Valkosipuli 6.8g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska 205g60kcal1.2g10.9g0.4g3.9g
Kasvisliemikuutio 11g33kcal1g1.5g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g537kcal19.4g77g8.8g31.2g
Valittu annoskoko1250g269kcal9.7g38.5g4.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g134kcal4.9g19.3g2.2g7.8g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820