Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria494g988kcal43.5g49.4g69.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 494g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix111g56kcal1.7g11.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g56g500kcal0g0g55.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3293kcal97.2g162.2g251.4g4.2g
Valittu annoskoko1250g1646kcal48.6g81.1g125.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna625g823kcal24.3g40.6g62.9g1.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823