Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g828g563kcal13.2g123.3g0.8g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow50g67kcal3.7g6g3.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)166g141kcal1.7g5.8g11.6g0g
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)83g215kcal21.5g1.2g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1972kcal80.2g272.6g59.4g0g
Valittu annoskoko1250g986kcal40.1g136.3g29.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g493kcal20.1g68.2g14.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438