Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g208g938kcal16g141.7g33.3g7.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)104g656kcal0g0g72.9g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g417g958kcal1.7g50g83.3g2.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g208g229kcal1g31.3g10.4g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)313g1597kcal14.1g178.1g106.3g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8756kcal65.6g802.2g612.4g63g
Valittu annoskoko1250g4378kcal32.8g401.1g306.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna625g2189kcal16.4g200.6g153.1g15.8g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496