Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 144g92kcal4.6g6.9g5g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g720g792kcal179.9g0g7.2g0g
Korppujauho (Pirkka)120g430kcal16.8g84g2.6g6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3388kcal469g185g83.8g12g
Valittu annoskoko1250g1694kcal234.5g92.5g41.9g6g
Annoskoko puolitettuna625g847kcal117.3g46.3g21g3g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567