Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha551g914kcal104.6g0g55.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)275g179kcal8.8g13.2g9.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g72g229kcal6.4g37.2g4.3g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g179g50kcal1.1g10.6g0.4g4.5g
Kananmuna kuoreton 151g216kcal18.9g0.5g15.5g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3224kcal283g130.2g170g22.8g
Valittu annoskoko1250g1612kcal141.5g65.1g85g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g806kcal70.8g32.6g42.5g5.7g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675