Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g394g374kcal27.6g59.1g3.9g31.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g343g1164kcal47.9g0g106.2g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g274g55kcal6.8g3.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g36kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 86g283kcal1.7g2.6g30g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.6g63kcal0.1g0.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4158kcal176.2g151.2g314.6g67.8g
Valittu annoskoko1250g2079kcal88.1g75.6g157.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna625g1039kcal44.1g37.8g78.7g17g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701